Hostel Kings Cross


 • The Pink House Backpackers Hostel
  In dit hostel verveel je je nooit. Probeer didgeridoo te spelen, op een éénwieler te rijden of speel wat op de gitaar. Omgeven door tropische planten kun je in de BBQ-area mensen ontmoeten. Dit is waar je vrienden maakt voor de rest van je leven.
 • Jolly Swagman Backpackers Sydney Hostel
  Dit hostel is al 20 jaar één van de grootste van de stad. Ze noemen zichzelf dan ook het hart van de Australische BackPack wereld. Je vind hier een ontzettend leuke ‘common room’ waar je, naast een x-box, mensen kunt leren kennen van over de hele wereld.
 • Hostel STA Travel- Kings Cross
  Gezellig hostel met iedere week van alles te doen zoals een gratis quiz avond, een Wine&Cheese avond of een moviemarathon avond. Er is hier dus altijd wel iets te beleven.
 • Hostel Funk House Backpackers
  Dit hostel is gelegen in het midden van King’s Cross. Het hostel is compleet gerenoveerd en de kamers hebben elk een eigen badkamer, koelkast en airco. Daarnaast bieden ze veel gemeenschappelijke kamers waar je tv kunt kijken, poolen, internet kunt gebruiken of gewoon kunt chillen en nieuwe mensen ontmoeten.
 • The Globe Backpackers Hostel
  Dit hostel is funky en bezit ontzettend fijne plekken om even bij te komen. Ook bezit het hostel een kleine veranda en gratis ontbijt. Daarnaast helpen zij graag backpackers aan een bijbaantje, erg handig dus!