Hotel Downtown


 • Radisson Hotel
  Dit luxe viersterrenhotel is gelegen in het zakelijk hartje van Sydney. Dit hotel in Sydney is ene ideale plaats voor zowel een zakelijk als ontspannen verblijf. Ruime kamers met een groot balkon, een bureau en internet toegang zijn hier standaard. Dit hotel heeft zowel een vergaderruimtes als een binnenzwembad.
 • The Westin Sydney
  Dit vijfsterren hotel is gelegen in het zakelijke centrum van Sydney. Dit hotel ligt letterlijk op loopafstand van zowel the Rocks, het Opera house en de Botanische Tuinen. Dit hotel heeft een ideale ligging, een perfecte service en is bovendien 100% rookvrij.
 • The Grace Hotel
  Dit viersterren hotel is gevestigd in een elegante 19e eeuws neogotisch gebouw en gelegen tussen de populaire bezienswaardigheden. Het hotel heeft met zijn grote, modern en bovendien perfect schone kamers een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Blacket Hotel
  Dit niet al te grote hotel heeft ruime, schone en rustige kamers. Rondom dit hotel vind je veel gezellige pubs, (afhaal)restaurants; oftewel een levendige omgeving.
 • Hilton Sydney
  Dit vijfsterrenhotel staat bekend om zijn hoog opgeleide en zeer gemotiveerde personeel wat altijd voor je klaar staat. De inrichting is modern, minimalistisch maar toch zeer comfortabel.

Boek direct een van deze hotels!