De hotels

in de Azoren

Backpacken in Sydney

Sydney is een paradijs voor backpackers. Veel jonge avonturiers starten vanaf hier hun wereldreis. Er zijn ontzettend veel relatief goedkope hostels in Sydney te vinden. In een hostel in Sydney kom je in contact met mensen van over de hele wereld dus je zult je er niet snel alleen voelen. Waarschijnlijk hou je er zelfs vrienden voor de rest van je leven aan over! De meeste gezellige backpack-hostels in Sydney vind je rondom de wijk Kings Cross. Wil je weten welke hostels in Sydney je kunt vertrouwen en bovendien ook nog eens ontzettend gezellig zijn? Wij hebben de leukste, interessantste en de meest bijzondere hostels voor je op een rijtje gezet!
Hostels Kings Cross

 • Jolly Swagman Backpackers Sydney Hostel
  Dit hostel is al ruim 20 jaar één van de grootste van de stad. Ze noemen zichzelf dan ook het hart van de Australische backpack wereld. Je vind hier een ontzettend leuke ‘common room’ waar je, naast dat je spelletjes kunt doen, mensen kunt leren kennen van over de hele wereld.
 • Hostel STA Travel- Kings Cross
  Gezellig hostel met iedere week van alles te doen, zoals een gratis quizavond, een Wine&Cheese avond of een moviemarathon avond. Er is hier dus altijd wel iets te beleven.
 • Hostel Funk House Backpackers
  Dit hostel is gelegen in het midden van King’s Cross. Het hostel is compleet gerenoveerd en de kamers hebben elk een eigen badkamer, koelkast en airco. Daarnaast bieden ze veel gemeenschappelijke kamers waar je tv kunt kijken, poolen, internet kunt gebruiken of gewoon kunt chillen en nieuwe mensen ontmoeten.
 • Hump Backpackers Hostel
  Dit hostel is funky en bezit ontzettend fijne plekken om even bij te komen. Ook bezit het hostel een kleine veranda en gratis ontbijt. Daarnaast helpen zij graag backpackers aan een bijbaantje, erg handig dus!
 • Sydney Central Backpackers
  Een enorm gezellig hostel met heel veel verdiepingen, gratis ontbijt en een dakterras met uitzicht op het Opera House (als je je best doet). Middenin de gezellige wijk Kings Cross is het een toplocatie om je backpackavontuur te beginnen.

Hostels Downtown

 • YHA NSW Ltd Hostel
  Dit hostel is veilig, comfortabel en schoon. Bovendien kun je hier erg goed met groepen terecht.
 • Base Backpackers Sydney
  Dit is waar het grote ‘down-under’ avontuur begint. 24 uur per dag geopend en een ontspannen sfeer. Dit is het meest centraal gelegen backpackhostel van Sydney.