De hotels

in de Azoren

Vliegreis Sydney

Wil je naar Sydney, dan ontkom je er natuurlijk niet aan om in het vliegtuig te stappen. Een vliegreis naar Sydney duurt minstens zo’n 24 uur, dus het is de moeite waard om tijd te steken in het vergelijken van vliegtickets. Op onze pagina over vliegtickets vertellen we je er alles over!

Omdat Sydney letterlijk aan de andere kant van de wereld ligt, zul je een overstap moeten maken. Dit gebeurt bij de meeste vliegreizen op een vliegveld in het Midden-Oosten of in Azie, meestal in Dubai, Singapore of Kuala Lumpur. De luchtvaartmaatschappijen die deze reizen aanbieden zijn hier volledig op ingericht. Dit proces zal waarschijnlijk heel soepel verlopen!

Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden ook verlengde transfers aan, zodat je nog wat tijd kunt doorbrengen in de stad waar je overstapt. Zo krijg je twee bestemmingen in één!
Aankomst in Sydney

Het vliegveld van Sydney is het grootste van Australië, en één van de grootste in de hele Pacifische regio. Dat is te merken als je aankomt! Denk eraan dat de douane erg streng is op meegebrachte etenswaren. Bijna alles wat vers is (zelfs eten uit het vliegtuig) is verboden. Vul alles wat je aan eventueel verboden etenswaren bij je hebt in op het formulier dat je in het vliegtuig krijgt.

Vervoer vanuit het vliegveld naar de stad is erg makkelijk. Het vliegveld is door middel van het treinnetwerk verbonden met het centrum en elke andere wijk van Sydney en de omgeving.

Vanaf het vliegveld is het echter wel duur om de trein te nemen, vanwege de toeslag die berekend wordt als je van het station op het vliegveld gebruikt maakt. Als je met twee of meer personen bent kan het (afhankelijk van waar je heen wilt) goedkoper zijn om een taxi te nemen.