Attracties

Sydney kent veel unieke bezienswaardigheden en activiteiten. Zoals het Opera House: hét icoon van Sydney wat je echt gezien moet hebben. Ook de wereldberoemde Sydney Harbour Bridge is een must-see. Met een boog van 500 meter verbindt hij het centrum en het noorden van Sydney met elkaar. Maar Sydney heeft nog veel meer attracties die vrijwel allemaal op loopafstand van elkaar liggen. Op de kade van Circular Quay vind je de meest indrukwekkende monumenten van de stad. In het oostelijke deel het Opera House, de Royal Botanic Gardens, Macquarie Street en Hyde Park. In het westelijke deel van Sydney vind je The Rocks, de oudste buitenwijk van Sydney, en de haven van Darling Harbour.
De stad biedt je daarnaast heerlijke stranden, prachtige stadsparken, enorme wolkenkrabbers, talloze restaurants waar je heerlijk kunt eten en bovendien eindeloze mogelijkheden om heerlijk te winkelen. Ook heeft Sydney een geweldig nachtleven in onder andere de beroemde uitgaanscentra Kings Cross en Darling Harbour. Daarnaast wordt Sydney omringd door schitterende nationale parken, waar je kennis kunt maken met de overweldigende natuur van Australië.

Boek nu de leukste activiteiten!

Attracties in Sydney en omgeving

Zowel in Sydney zelf als in de directe omgeving vind je verschillende geweldige activiteiten. Op onze pagina’s over attracties in Sydney en attracties in de omgeving lees je meer over wat je tijdens je vakantie allemaal kunt doen.

Ben je op zoek naar een restaurant of leuke plek om uit te gaan? Lees meer over de beste plekken op onze pagina over restaurants in Sydney of onze pagina over uitgaansgelegenheden in Sydney.