De hotels

in de Azoren

Stad als geen ander

Wereldstad Sydney heeft je zoveel te bieden dat je er op jouw citytrip met gemak weken zou kunnen besteden zonder je te vervelen. Sydney is een bruisende en multiculturele stad gelegen aan de mooiste haven ter wereld. Deze stad is een centrum voor reizigers van over de hele wereld, velen starten vanaf hier hun reis door Australië of zijn op weg naar Azië. Sydney heeft daarom een vriendelijke en ontspannen sfeer en zit vol verassingen.

Sydney is één van de meest levendige (uitgaans)steden van de wereld. Je vindt er daarom veel verschillende horecagelegenheden. Voor backpackers vind je er ook budgethostels en gezellige bars waar mensen van over de hele wereld bij elkaar komen. Daarnaast kent Sydney ook zeer luxueuze hotels en restaurants. Vind hier de leukste hotelsrestaurantshostels en uitgaansgelegenheden!
Wat te doen tijdens je vakantie?

Je kunt alle kanten op tijdens je citytrip in Sydney. Kies voor sportieve activiteiten, bezoek een van de beroemde stranden of zoek een rustig koffietentje om een middag bij te komen. Het kan allemaal! Je kunt zelfs de trein pakken of een auto huren om een van de prachtige nationale parken in de buurt te bezoeken. Verbaas je daar over de prachtige natuur die Australië te bieden heeft. Er zijn ook verschillende dierentuinen in de buurt die het bezoeken waard zijn. Zeker als je geïnteresseerd bent in de unieke dieren die op dit geïsoleerde continent leven. Bekijk daarom voor meer informatie over wat er te doen is in Sydney onze pagina over activiteiten en bezienswaardigheden.