Ligging

Zoals op de wereldkaart direct zal opvallen, ligt Sydney aan de andere kant van de wereld ten opzichte van Nederland. Toch zal een bezoek aan de wereldstad Sydney en de omgeving van Sydney de lange reis dubbel en dwars waard zijn! Sydney is een immense stad en het is dan ook zeker een aanrader om voor je bezoek aan Sydney de kaart alvast te bestuderen. Zo kun je je alvast een beeld vormen van de stad en zal het ook makkelijker zijn om je in Sydney zelf te oriënteren op de kaart.

De kaart van Sydney zal een goede indruk geven van de vele bezienswaardigheden en activiteiten die in en rond Sydney te bezichtigen en te doen zijn. In de stad zelf zul je de unieke sfeer van een mengeling van vele culturen ervaren. Een goede manier om ultiem te genieten van het Australische leven in de stad, is om op de kaart een dichtbij gelegen park op te zoeken. Op de kaart van Sydney zijn natuurlijk ook de betere winkelcentra, uitgaansgelegenheden en de haven terug te vinden.

Hoewel Sydney bekend staat als wereldstad, is het strandleven zeker ook belangrijk voor de inwoners van Sydney. Op de kaart van Sydney zullen de 37 stranden rond Sydney direct opvallen. De stranden zijn over het algemeen zeer goed bereikbaar vanuit de stad, maar bekijk zeker even de kaart om te zien welk strand het dichtst bij jou in de buurt ligt. De bekendste stranden in Sydney zijn Bondi Beach en Manly Beach. Op deze stranden geldt zeker het motto ‘zien en gezien worden’.
Kaart