De hotels

in de Azoren

Vakantie Sydney

Sydney, de grootste stad van Australië en hoofdstad van New South Wales is een absolute must-see tijdens je vakantie in Australië. Sydney heeft een zeer imposante uitstraling met het Opera House, de Harbour Bridge en de stranden als karakteristieke kenmerken van de stad. In en rond Sydney zijn onvoorstelbaar veel dingen te bezichtigen en te doen tijdens je vakantie. Een makkelijke manier om kennis te maken met deze indrukwekkende, bruisende stad is door middel van een tour. Zo kun je je een beeld vormen van Sydney en kun je ideeën opdoen over wat je verder nog wilt doen en zien tijdens je vakantie in Sydney. Er zijn ontzettend veel activiteiten in en rond Sydney, maar vergeet ook niet om tijdens je vakantie in Sydney over de straten te slenteren en van de vakantie te genieten in een van de gezellige restaurantjes of cafeetjes. Tijdens je vakantie in Sydney zul je kennis maken met de grote culturele diversiteit van de stad Sydney. Dit is overal terug te vinden, bijvoorbeeld in de kleurrijke markten, heerlijke nationale en internationale gerechten en in de vele culturele festivals en evenementen.
Boek jouw welverdiende vakantie!
Hoe ga jij vakantie vieren?

Auto huren?

De vakantie in Sydney is niet compleet zonder een bezoek gebracht te hebben aan de vele activiteiten die te ondernemen zijn in en rondom Sydney. Sydney staat bekend om zijn prachtige stranden. Niet alle stranden en activiteiten zijn echter even makkelijk te bereiken met het goed geregelde openbaar vervoer. Denk daarom eens na over het huren van een auto in Sydney.

Rondreis

Je bent natuurlijk niet vaak zo ver van huis, in Australië. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een rondreis te maken door het hele land of door meerdere landen. Lees hier meer over verschillende mogelijkheden voor jouw rondreis!